/

 

 

Alle diensten

Voeding speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning van uw behandeling en bij uw kwaliteit van leven. Voeding is een onderwerp waar veel over gezegd en geschreven wordt. De voedietist zorgt ervoor dat u weet wat voor u van toepassing is. De voedietist kan u ondersteunen bij onder andere; (ongewenst) gewichtsverlies of -toename, de opbouw van spierkracht en -massa en smaakaversie.

De Voedietist heeft meerdere locaties in Alphen a/d Rijn en omgeving, voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer:

088 - 3438478 of bezoek de website. 

 

 

 

De Driehoorne is een stichting die verhuurder is van seniorenappartementen met een duidelijk maatschappelijke functie. Dit is terug te vinden in de vorm van samenwerkingen met de Gemeente, Wijkteams, Welzijnsorganisaties, Zorgorganisaties en Ouderenbonden. Binnen de Driehoorne zijn een aantal van deze zorgaanbieders gevestigd, zoals: Right at Home Nederland, Stichting Samenhuis, Rouw en Verlies begeleiding, TOM in de buurt, de medische pedicure Voet en Zo en Mathot.

Voor meer informatie en een complete lijst met de faciliteiten verwijzen wij u naar de website:

 

 

 

Het SamenhuiS is een inloophuis voor mensen die in aanraking zijn gekomen met de ziekte kanker en voor hun naasten. Het doel van het SamenhuiS is om een luisterend oor te bieden en ook een plek te zijn waar men met gelijkgestemden in contact kan komen, los van de medische ballast. Er werken uitsluitend gecertificeerde vrijwilligers.
Loop gerust eens binnen, ons adres is Uranusstraat 14 E in Alphen aan den Rijn.

 

 

 


Rouw- en verliesbegeleiding  is er voor iedereen die kampt met een gevoel van verlies, doordat zij bijvoorbeeld met ingrijpende gevolgen van een ziekte te maken hebben, iemand hebben verloren of met onverwerkt verdriet zitten. Het doel van deze begeleiding is om vanuit rust en vertrouwen het leven weer op te pakken. De begeleiding wordt gegeven door Trudie Enthoven, zij heeft lange tijd in de Thuiszorg en in een Hospice gewerkt, voordat zij zich verder ging opleiden op het gebied van rouw- en verliesbegeleiding. Voor een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met haar, aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

 

 

Thuiszorg op Maat

Het is ingrijpend als u thuiszorg nodig heeft. U weet niet waar u moet beginnen om de juiste zorg en ondersteuning te regelen. Right at Home en Thuiszorg IZO leveren zorg op basis van zowel de Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), Wet langdurige zorg (Wlz), persoonsgebonden budget (pgb) en particuliere zorg en ondersteuning.

Als u contact met ons opneemt stellen wij u direct een aantal vragen, zodat wij een eerste inschatting kunnen maken op welke manier wij u kunnen helpen. Vervolgens komen wij graag bij u thuis op bezoek om de situatie zorgvuldig met u te bespreken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer of via onze website;

                                                 Right at Home 085 2735419  

 

                                                 Thuiszorg IZO 0172 444423 

 

  

 
Opbellen