/

 

 

Over ons

Het team

David van Santen

Functies: Oncologisch fysiotherapeut, oedeemtherapeut en praktijkeigenaar.


Over:

Sinds 1994  werkzaam bij Fysio Alphen en in 2002 is hij mede praktijkeigenaar geworden van de praktijk. David heeft ruime ervaring als oedeem- en oncologisch fysiotherapeut. Tevens is hij regiovertegenwoordiger bij het NVFL, een zeer actief landelijk netwerk en aangesloten bij verschillende andere landelijke en regionale netwerken.

Zillah van der Meij

Functies: Oncologisch fysiotherapeute, oedeemtherapeute en Master of Science i.o.


Over:

Sinds 2013 werkzaam bij Fysio Alphen en 2 jaar geleden de opleiding tot oedeemtherapeut afgerond. Dit smaakte naar meer, daarom is zij in september 2017 gestart met de Master of Science gericht op Oncologische fysiotherapie. Daarnaast is zij ook aangesloten bij verschillende landelijke en regionale netwerken.

Stefa Segaar

Functies: Oedeemtherapeute en gespecialiseerd in het begeleiden van oncologische revalidatie beweegprogramma's.


Over:

Sinds 2007 werkzaam bij Fysio Alphen en heeft ruime ervaring als oedeemtherapeute en het behandelen van oncologische patiënten. Ook is zij aangesloten bij verschillende landelijke en regionale netwerken.


De praktijk

OncoCare Fysio Alphen is onderdeel van de fysiotherapiepraktijk Fysio Alphen en wij zijn al meer dan 40 jaar werkzaam in Alphen aan den Rijn en omgeving. In deze tijd hebben wij veel samenwerkingsverbanden kunnen opbouwen binnen deze regio. Bovendien hebben wij verschillende specialisaties in huis, wat ons in staat stelt om veel verschillende klachten te behandelen.

Bij Fysio Alphen staat een actieve en persoonlijke benadering van de patiënt centraal. De patiënt speelt zelf een actieve rol in het genezingsproces en is mede verantwoordelijk voor het herstel van de klachten.

De praktijk is laagdrempelig en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Kernwoorden zijn: kwaliteit, maatwerk, deskundigheid en persoonlijke benadering. Wij zien u graag terug in onze praktijk!

Voor meer informatie over onze andere collega's, hun specialisaties en de praktijk, kunt u op de onderstaande link klikken.

 

 

 

 
Opbellen